Hands On - Massage & Friskvård
RSS

Senaste inläggen

Guidad meditation
Nu är det snart jul!
Meditationscirkeln är fulltecknad!
Meditationscirkel
Nu var det länge sen...
drivs av

Min blogg

Guidad meditation

Kanske du vill sitta tillsammans med några andra människor och träna dig på att slappna av, att få tyst på huvudets alla tankar och istället lyssna inåt. Kanske du vill få en chans att förstå dig själv lite bättre och få komma till rätta med det där som ligger och stör och hindrar dig från att vara den du vill vara och innerst inne vet att du är.

Tag chansen att delta på min cirkel i guidad meditation. Den 26 januari startar jag en grupp för nybörjare och för dig som inte är så van vid meditation. Hör av dig till mig snarast om du är intresserad - det finns två platser kvar.


0 kommentarer på Guidad meditation:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint