Hands On - Massage & Friskvård
RSS

Senaste inläggen

Guidad meditation
Nu är det snart jul!
Meditationscirkeln är fulltecknad!
Meditationscirkel
Nu var det länge sen...
drivs av

Min blogg

Nu är det snart jul!

Den här bloggen har varit sorgligt eftersatt i höst och vinter. Det har varit en intensiv period med många behandlingar. Många nya kunder har hittat till min lokal och det är jag naturligtvis jätteglad och tacksam för!

Meditationscirkeln hade sin sista träff för terminen i måndags och vi avslutade bland annat med fika och glögg, samt att deltagarna fick skriva ett brev till sig själva som jag kommer att posta om sex månader! Det blir spännande för deltagarna att se om det de skrev i breven har slagit in, om drömmar infriats och mål uppnåtts.

Den 19 januari fortsätter den meditationscirkeln, och den 26 januari börjar en cirkel för nybörjare och för den som inte har mediterat så mycket. Är du intresserat av att vara med så kontakta mig så fort som möjligt. Platserna brukar gå åt som smör i solsken :)

Men nu är det som sagt snart jul. Jag har öppet den här veckan också, plus den 22 december. Sedan tar jag ledigt ett tag. Vill du boka tid för behandling så kan du titta på min onlinebokning efter lediga tider.

Jag vill passa på att önska kunder och vänner en riktigt god jul!0 kommentarer på Nu är det snart jul!:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint