Hands On - Massage & Friskvård
RSS

Senaste inläggen

Guidad meditation
Nu är det snart jul!
Meditationscirkeln är fulltecknad!
Meditationscirkel
Nu var det länge sen...
drivs av

Min blogg

Meditationscirkel

Även om vi fått några underbara bonussommardagar att njuta av är hösten här med allt vad det innebär. Lite skönt är det allt att återvända till vardagen och jag tycker alltid att det är roligt att börja jobba igen. Det är väl ett bra tecken på att jag har ett arbete som passar mig bra?

Ett säkert hösttecken är att meditationscirkeln drar igång. Den 29 september är det dags, sex måndagar varannan vecka träffas vi och mediterar tillsammans. Hör av dig snabbt som attan om du är intresserad för det är begränsat antal platser och först till kvarn gäller!


0 kommentarer på Meditationscirkel:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint