Hands On - Massage & Friskvård
RSS

Senaste inläggen

Guidad meditation
Nu är det snart jul!
Meditationscirkeln är fulltecknad!
Meditationscirkel
Nu var det länge sen...
drivs av

Min blogg

Nu var det länge sen...

Oj vad tiden går fort. Våren blev sommar och jag har verkligen slarvat med att uppdatera bloggen. 

Sommar och sol brukar innebära att antalet kunder minskar. Många åker iväg på semester och de flesta är ute och rör mer på sig och mår bättre utav det. Sommarvärmen gör ju sitt till också. Jag märker själv hur mycket mjukare och smidigare musklerna blir när det är varmt ute.

Jag kommer dock att ha öppet större delen av sommaren. Om du blir sugen på massage är det bara att gå in på Boka Direkt och leta efter en ledig tid. Du är förstås alltid välkommen att ringa eller skicka SMS (0708-430786) om du föredrar det.

Till hösten - förmodligen under september - kommer jag att starta upp en meditationscirkel igen. Du kan läsa mer om det guidade meditationen HÄR. Hör gärna av dig redan nu med en intresseanmälan, för platserna fylls snabbt upp.

Jag önskar dig en underbart skön sommar!


0 kommentarer på Nu var det länge sen...:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint