Hands On - Massage & Friskvård
RSS

Senaste inläggen

Guidad meditation
Nu är det snart jul!
Meditationscirkeln är fulltecknad!
Meditationscirkel
Nu var det länge sen...
drivs av

Min blogg

Att synas...

Det är ju så viktigt det här med att synas i dagens informationsflod. Jag går då och då in på min hemsida och kollar statistiken. Och faktiskt så är det rätt många som hittar till hemsidan, och till bloggen. Och enligt statistiken är det människor från alla möjliga länder som är inne och tittar, och det kan man ju undra lite över. Hur det går till...

Struntsamma, huvudsaken är att ni hittar mig, att jag syns och finns. Och ni ska veta att ni alla är hjärtligt välkomna både till hemsidan och till min praktik. Fast det är klart; en del av er får väldigt långt att åka;)


0 kommentarer på Att synas...:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint